logo 123print

Výdejní místo: Panuškova 1299/2, 140 00  Praha 4 - Krč                      Telefon: (+420) 296 114 911, 731 142 957,  E-mail: obchod@123print.cz 
Provozní doba výdejního místa: všední dny 9:00 - 17:30.


Fotoobraz 60x40 cm

plastová deska 649 Kč
599Kč
VYTVOŘIT

Fotografie na plastové desce (přímý ÚV tisk)
Dejte svým oblíbeným fotografiím novou podobu. Ozvláštněte stěnu svého domova, interiér kanceláře či firemních prostor fotografií na desce z pevného pěnového plastu.
Vysoká hloubka a jas barev spolu s moderním designem změní Vaší fotografii v umělecké dílo.
Fotografie je přímo tištěná na 5 milimetrů silnou Forexovou desku z pevného pěnového plastu. Je pevná, lehká a odolná.

Fotoobrazy jsou dodávány spolu se 4 ks plastových držáků (zpoplatněno částkou 150 Kč), které jsou již součástí obrazu a k nimž je vždy přibalen protikus s hmoždinkou a šroubem. Součástí obrazu je také šablona z kartonu, na které jsou vyříznuty otvory ve stejné velikosti, které kopírují velikost a rozteč mezi jednotlivými distancemi, jenž jsou nalepeny zezadu na obrazu. Pomocí této šablony si jednoduše a přesně umístíte fotoobraz na zeď.

Fotografie na plastové desce jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Při volbě motivu prosím počítejte s tím, že cca 5 mm zobrazené plochy je použito pro ořez. Uvedená plocha je v náhledu ohraničena červeným rámečkem. Za tímto rámečkem a v jeho bezprostřední blízkosti by neměla být žádná důležitá část motivu.

Doporučené rozlišení \ rozměry obrázků: 8,4 MPx \ 3544x2363 px

Dodací lhůta: obvykle 7 až 10 pracovních dnů

Akce: Vámi vybraný motiv z fotobanky Thinkstock při objednání fotoobrazu či plakátu do 31.10.2018 zdarma!

TIP: Máte zájem o fotoobraz a nemáte tu správnou fotografii v dostatečné kvalitě? Právě pro Vás jsme připravili možnost zhotovení fotoobrazu z fotografie z fotobanky. Miliony fotografií a grafických motivu od profesionálních fotografů a grafiků z celého světa na jednom místě http://www.thinkstockphotos.com/. Vyberte si svou oblíbenou fotografii či motiv a napište nám na obchod@123print.cz.
Nenašli jste rozměr či produkt který byste rádi? Nevadí, kontaktujte nás na emailové adrese: obchod@123print.cz a připravíme Vám individuální nabídku.